Noutăți

Totalurile activităților din cadrul săptămânilor metodice la Matematică și Fizică Astronomie

Perioada 07 noiembrie-11 noiembrie 2022 a fost una foarte productivă, plină de activități interactive, interesante pentru elevi, care le-au oferit posibilitatea să se manifeste, să-și valorifice talentele, să-și aleagă activități după interese, să comunice cu semenii lor și să descopere lucruri noi.

Astfel, s-au realizat ore publice, starturi vesele cu sarcini la matematică și fizică, s-a desfășurat un joc intelectual care a testat cunoștințele elevilor implicându-i într-o competiție sportivă, iar competențele lor artistice, de design și creativitate s-au manifestat în cadrul expozițiilor de postere și produse realizate de elevi.

La disciplina Fizică. Astronomie expoziția de postere a avut genericul ,,Aplicarea legilor fizicii în viața cotidiană” iar la Matematică genericul a fost ”Matematica în culorile și produsele toamnei”. Elevii claselor a X-XII și-au manifestat interesul prin participarea la expoziție, demonstrând prin intermediul lucrărilor realizate, aplicabilitatea fizicii și matematicii în viața cotidiană.

Bravo elevilor creativi! Mulțumim profesorilor Banari Marina, Guzgan Dorin, Lungu Efim, Banaru Nina, Berega Ana, Spînu Ludmila, pentru ghidarea și motivarea discipolilor! Mult succes în continuare!

Untitled-design

Untitled-design-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *