Noutăți

Inga Zazulea – desemnată pe locul II în categoria Profesorul anului 2023

Anual, profesorii din instituția noastră, participă cu mult curaj și îndrăzneală la concursul Pedagogul anului. Pentru ediția 2023 a fost desemnată drept învingătoare a etapei locale, doamna Inga Zazulea, profesoară de limba și literatura română, care activează în domeniu din 2005 și are deja o experiență de muncă de mai bine de 18 ani. Chiar din spusele dumneaei aflăm că și-a ales profesia din îndemnul inimii și o exercită cu multă dăruire de sine.

Convinsă că concursul „Pedagogul anului 2023” îi va oferi oportunitatea de a-și evalua competențele profesionale și de a spori prestigiul profesiei de pedagog, doamna Zazulea a pregătit temeinic și responsabil dosarul pentru etapa municipală a concursului, unde a prezentat materialele solicitate: oferte, răspunsuri la chestionare, proiecte didactice etc. Ulterior, în urma deciziei comisiei municipale, candidatura profesoarei a fost înaintată pentru a participa la faza a doua a concursului. La data de 7 februarie, în instituția IPLT „Mihai Eminescu” din mun. Bălți, doamna Zazulea a realizat în clasa a XII-a o lecție cu subiectul „Autoportret” de Lucian Blaga, o cheie de cunoaștere a profilului spiritual al scriitorului, care a fost apreciată cu calificativul Foarte bine. Următoarea probă la etapa a doua a fost Proba de ingeniozitate ad-hoc, care i-a permis profesoarei să demonstreze cunoștințe vaste la modulul psiho-pedagogic. Cu siguranță, cel mai emoționant moment a fost prezentarea discursului la tema „În numele viitorului”, în care s-a demonstrat rolul profesorului în creșterea și educarea tinerei generații.

Nu a fost deloc simplu, dar cu fiecare probă doamna profesoară a demostrat profesionalism, creativitate, originalitate și cât de mult iubește profesia pe care o îmbrățișează. Astfel, conform deciziei Comisiei de concurs din data de 15 februarie, doamna Inga Zazulea a fost desemnată pe LOCUL II, în categoria Profesorul anului, la etapa municipală a concursului Pedagogul anului 2023!

Din partea întregii comunități crengiene, îi aducem sincere felicitări Doamnei Profesoare și îi urăm și în continuare mult succes pe tărâmul pedagogic.

Inga-Zazulea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *