Noutăți

ZIUA ÎNTÂLNIRII CU ABSOLVENŢII 2023

An de an, prima sâmbătă a lui Făurar adună eternul discipol din fiecare, sub același acoperiș al primei „Almei Mater”. Conform tradiției, anul curent, absolvenții crengiști entuziasmați, dornici de a-și revedea profesorii și foștii colegi, s-au reîntors în băncile instituție, care odinioară le erau confidente la bine şi la rău. Sâmbătă, 4 februarie 2023, elevii de ieri și de azi și-au dat întâlnire acasă, în familia caldă a IP Liceului Teoretic Republican „Ion Creangă” din Bălți pentru a depăna amintiri și a tulbura emoții. Absolvenții din diverse generații s-au împărtășit cu realizările de peste ani. Pentru tenacii profesori, au răsunat cuvinte de prețuire și mulțumire, iar pentru dascălii care au activat în liceu dar astăzi nu mai sunt printre noi, a fost păstrat un minut de reculegere.

  Mulțumim absolvenților pentru sentimentul nostalgic dominant la serbare care i-a motivat să-și reamintească de clipele splendide și ireversibile petrecute în treapta liceală. În aceeași ordine de idei, suntem recunoscători pentru prezența la această întâlnire care urmează a rămâne o frumoasă amintire în istoria instituției.

 „Habete bonam vitam, carissimi graduati”!

Pentru a vedea fotografii de la eveniment, accesați aici

Zece sfaturi pentru absolvenții de zi și de mâine ai IP Liceului Teoretic Republican „Ion Creangă” din Bălți

  • Nu încercați să deveniți un om de succes. Încercați să deveniți un om de valoare. (Albert Einstein)
  • În viață, luați mici decizii cu capul și decizi mari cu inima. (Omid Kordestani)
  • Cea mai bună mână de ajutor pe care o vei primi vreodată este cea de la capătul propriului tău braț. (Fred Dehner)
  • Dacă începeți călătoria dvs., primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să aruncați harta achiziționată și să începeți să v-o desenați pe a voastră.  (Michael Dell)
  • Întotdeauna să fii o primă versiune a ta, în loc de a doua versiune a altcuiva. (Judy Garland)
  • Problema cu învățarea din experiență este că nu absolvi niciodată.  (Doug Larson)
  • Nu vă lăsați să vă prindeți de dogma, care trebuie să trăiască conform rezultatelor gândurilor altora, să nu lăsați zgomotul opiniilor altora să vă înece propria voce interioară.  (Steve Jobs)
  • Educația este ceea ce supraviețuiește atunci când ceea ce sa învățat a fost uitat. (B.F. Skinner)
  • În lumea afacerilor, toată lumea este plătită cu două valute: bani și experiență. Luați mai întâi experiența; banii vor veni mai târziu. (Harold Geneen)
  • Este ironic faptul că am petrecut zilele noastre dorind să absolvim, iar restul zilelor noastre am simțit nostalgie pentru zilele universității.  (Isabel Waxman)
Intalnire-cu-absolventii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *